Voor organisaties

De organisatie waar je werkt hecht veel waarde aan de vitaliteit van alle medewerkers. Wij doen dat ook en kunnen jullie ondersteunen om hier als organisatie een volgende stap in te zetten.  

Beantwoord je één of meer van onderstaande vragen met 'ja'? Dan is ons aanbod waarschijnlijk wat je zoekt.

 • Er is al aandacht voor fysieke gezondheid, met bijvoorbeeld een bedrijfsbootcamp of gezonde lunch? 

 • Het ziekteverzuim, ontslag en burn-out aantal (landelijk 1 op 7), met daarbij gepaarde kosten, neemt toe? 

 • Over het vinden en verbinden van generatie Y (ofwel: Millenials) wordt genoeg gepraat maar niets gedaan?

 • Bij de Check-in, voor een vergadering of dagstart, worden zelden relevante gedachten en emoties gedeeld?

Naast therapeut/coach en ervaringsdeskundige op het gebied van emotionele gezondheid, hebben wij jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (als consultant / interim manager). Daarom kunnen we ons goed inleven en met een aanbod op maat de vertaling maken naar jullie dagelijkse praktijk. 

Wat we doen

Met behulp van onze sessies gaan deelnemers op een laagdrempelige en alledaagse manier oefenen met het bewust worden en ervaren van de verschillende gedachtes en emoties die ze hebben. Vervolgens leren ze deze te accepteren voor wat ze zijn -zonder ze te moeten wegnemen of oplossen- en hier met anderen over te delen.

Wat levert dit de organisatie op?

 • Medewerkers leren om met compassie te luisteren en te praten vanuit zichzelf 

 • Medewerkers ervaren eigen regie en zijn in staat om een gezonde manier grenzen aan te geven

 • Medewerkers ervaren meer ruimte en erkenning voor wie ze zijn

 • Medewerkers ervaren meer werkplezier, creativiteit en geluk

Ga met ons in gesprek

Nieuwsgierig geworden naar welke inzichten en mogelijkheden een gesprek met ons zou kunnen bieden? Wij maken graag kennis. Nadat we uitgebreid stil staan bij jullie situatie, bepalen we samen wat een passende volgende stap zou kunnen zijn. Een bijdrage aan een teamdag, een van onze Try-out programma's voor meer emotionele fitheid op de werkvloer of vrijblijvend een paar sessies proberen? Het kan allemaal.

Nu ook in de sportschool als: "EmoFit"

Vanaf 2018 kun je naar sportscholen voor je emotionele gezondheid. Ons programma heet "Emofit". Zo een lesje kun je doen tussen de andere lichamelijke programma's als BodyPump en Yogales. De sessies variëren van 20 tot 50 minuten, afhankelijk van je school, op stoelen of op de grond. Het programma is geen therapie, maar een vast omlijnde training. In deze sessies ga je naar je "ongemak", net zoals in je lichamelijke sessies naar je "ongemak" gaat. Gezond zijn is niet alleen lichamelijk...

Studie- of teamdag met verbinding

Op een laagdrempelige manier dragen wij met onze sessie van 1,5 uur bij aan meer verbinding en verdieping tijdens een studie-, team- of heidag. Individueel en als team. 

"Ik volgde een sessie, als onderdeel van de studiedag. Een sessie die je in mijn ogen vooral moet ondergaan, die zich niet direct in woorden laat vatten. Voor mij resulteerde het in bewustwording. En als je je in het 'nu' bewust kan worden van bepaalde zaken, kan je ze ook loslaten. Ik vind emotionele fitness een mooie methode om dat te bereiken. Niet ingewikkeld, niet zweverig. Niets is goed of fout. Het is zoals het is. Met dank aan mijn werkgever en aan The Therapy Club!

Emotioneel Fit op de werkvloer

Leer echt inchecken met je team, vanaf 30 seconden per persoon per dag tot 15 minuten per persoon per maand. Zo maak je ruimte voor echte verbinding en veiligheid in je team. Op deze wijze kunnen wij helpen met de emotionele fitheid van medewerkers. 

Check-in's met diepgang

Wij leggen uit en begeleiden jullie hoe het is om een relevante Check-in te doen. Daarbij doen we zelf ook mee, en geven achteraf (schriftelijke) feedback. 

"Onze vergaderingen zijn nooit meer hetzelfde sinds we samen met The Therapy Club onze check-ins hebben geoefend. Voorheen probeerden we het wel, maar dat is niks vergeleken met nu. Er is zoveel meer openheid en ruimte voor elkaar. Dat geeft een hele andere start van de dag. Ik kan wel zeggen dat het werk daardoor echt leuker is geworden."

 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon