Voor jou

Al onze groepssessies zijn gericht op het ervaringsgericht leren en ontwikkelen van je emotionele welzijn. 

CHECK-IN 2.0

free pic pixabay chair wood grass new ch

CHECK-IN 2.0 is ons basis-programma. We bieden wekelijks meerdere online sessies (35 minuten) en op de Keizersgracht (1 uur). Je hebt geen ervaring nodig om een eerste keer mee te doen.

Lees hier meer

CHECK-IN 2.0 English

free pic pixabay chair wood grass new ch

English version of our signature base-program called CHECK-IN 2.0. We offer several weekly sessions of 35 minutes plus 1 hour sessions in our Amsterdam office.

No previous experience required.

Room to Reflect // Werk

Waar sta ik in mijn werkende leven? Ben ik op het juiste pad?

Wat vind ik leuk en minder leuk aan mijn werk? Hoe kan ik stress verminderen? Wat vind ik van mijn balans tussen werk en privé?

Wat wil en kan ik veranderen binnen mijn huidige werk? Wanneer ben ik toe aan een volgende stap? Herken jij deze vragen? Kom dan naar de eerste editie van Room to Reflect // Werk. In een sessie van 75 minuten reflecteren we op het werkende leven. Na afloop is er ruimte om door te praten. Je ontmoet professionals die het belangrijk vinden om met deze vragen bezig te zijn. 

Workshop Gezond 'zijn' in de 21e eeuw

Deze workshop is bovenal een ervaring. Waarin je de grenzen van wat je al kent, denkt te weten of eerder hebt ervaren, gaat opzoeken én gaat verleggen. Hierdoor ontstaat een nieuw perspectief, op jezelf en de wereld op je heen. Dit geeft een gevoel van vrijheid en overvloed. De dag is ook ontdekking waarin je een breder begrip van gezondheid en energetische vaardigheden opdoet en leert hoe je dit alles kan gaan toepassen in je dagelijks leven (als vriend, ouder, collega) en eventueel je werk als coach/trainer. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon