Tessa Houben

"Mijn hart krijgt de leiding. Tenminste dat probeert mijn hoofd steeds een beetje meer goed te vinden."


Ik ben Tessa en ik ben net verhuisd van London naar Amsterdam. Met mijn neus in de boter kwam ik bij The Therapy Club terecht.
De emotionele fitness sessies van The Therapy Club brengen me naar mezelf en naar het nu. Ik merk dat ik nu ook steeds meer buiten de sessies kan toepassen wat we daar doen. Beschouwend en oordeelloos naar mijn eigen emoties kijken: hey, dat heeft nu kennelijk die invloed op mij...

Mijn verhuizing is deel van een grote transformatie in mijn leven. Ik ben gewend te leven vanuit mijn hoofd. Mijn hoofd beschermde me tegen alle gevoeligheid daaronder. Nu krijgt mijn hart de leiding en probeer ik die gevoeligheid te omarmen. Het is vaak heel eng en kwetsbaar. Ook om dit op internet te zetten. ("Wat zullen anderen hiervan vinden?") Maar er gaan compleet nieuwe dimensies voor me open. Verbinding. Met alles.

Na tien jaar werken in het zakenleven, heb ik me over mijn angsten heen gezet en zekerheden los gelaten om mijn hart te volgen. Nu werk ik als coach/facilitator en doe ik wie ik ben: ik breng mensen in verbinding. Met hun hart, met zichzelf, met de wereld. Met de beste versie van zichzelf.

Ik geef coachingsessies voor individuen en teams om via zelfkennis en acceptatie nieuwe patronen aan te leren en doelen te bereiken. Hoe dat gaat? Van analytisch tot energetisch, van zakelijk tot spiritueel - precies wat er nodig is.

Wil je ook eens een coachingsessie uitproberen? Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon