Floor van Loon

"In kwetsbaarheid ontmoet je de grootste kracht!"

Dat wat onbewust leeft kan in het bewustzijn worden gebracht door te delen. Wat mij vaak opvalt, is dat wat al in het bewustzijn zit, het verhaal, de gedachten over iets (bijvoorbeeld dat je nou eenmaal zo bent of dat je een pittige jeugd hebt gehad) je weg houdt bij je waarneming in het nu.
Terwijl naar mijn idee in het ‘nu’ alle kansen liggen om te kiezen hoe je om wil gaan met wat je tegenkomt in je leven! Bij The Therapy Club heb ik een plek gevonden waar ik de ruimte voel mijzelf te bevragen over het nu, even stil te staan bij wat er leeft. Zonder daar iets van te vinden of het te koppelen aan eerdere gebeurtenissen. Er ‘gewoon’ even mee in contact te zijn. Soms is dit heel fijn, soms is dit confronterend en niet prettig. Maar het klopt altijd.

Wanneer ik dit regelmatig doe kan ik veel beter in contact blijven met wat er in mij leeft. Waardoor ik eerder door heb wat ik nodig heb, waar ik vervolgens makkelijker naar kan handelen. In plaats van er aan voorbij te gaan en het op bijvoorbeeld na een tijdje op lichamelijk vlak op mijn bordje te krijgen.

Dit bevragen, open stellen voor wat er eigenlijk in je leeft vraagt een bepaalde mate van kwetsbaarheid, vooral naar je zelf. Het vraagt moed los te durven komen van ‘het verhaal’, van het beeld dat je hebt gecreëerd. Echter, het is zo verrassend eenvoudig en motiverend als je eenmaal de drempel over bent!
Het voelt voor mij zo krachtig in contact te zijn en blijven met mezelf, juist wanneer ik mijzelf kwetsbaar voel. Het effect op de mensen op mijn heen is dat zij ook meer van zichzelf laten zien en daar heel enthousiast over zijn. Dat is zo fijn.

In mijn praktijk geef ik, naast de emotionele fitness sessies voor The Therapy Club, ook individuele coaching en therapie. 
Vanuit Praktijk Floor werk ik vanuit mijn hart en zet ik onder anderen de beelde kunst in om iedereen die langskomt te inspireren en motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen. 

Ben je nieuwsgierig? Ik heet je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

Floor werkt ook als: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon