Emotioneel fit

Wist je dat emotionele gezondheid één van de pijlers is van onze gezondheid? The Therapy Club is dé fitnessclub voor je emotionele gezondheid. Thuis en op de werkvloer. Zoals je bij een sportschool je lichaam traint, leer je bij ons om emotionele conditie op te bouwen.

Emoties hebben we allemaal

Of je nou alleen bent of samen met anderen, thuis op de bank zit of op je werk aan het vergaderen bent, emoties zijn altijd aanwezig en veranderen voortdurend. In onze maatschappij zijn we niet gewend om hier aandacht aan te besteden. Sterker nog, we hebben vaak niet eens geleerd hoe dat moet. Dat dit niet gezond is, wordt in deze tijd heel zichtbaar. Ondanks een grote aandacht voor onze fysieke gezondheid -nooit eerder was er zoveel aandacht voor een gezond voedingspatroon en een afgetraind lijf- kampt 1 op de 7 werknemers met een burn-out en wordt depressiviteit volksziekte nummer 1. Wat op steeds jongere leeftijd begint.

Ontwikkel je emotionele conditie

Het observeren, accepteren en delen van emoties is een belangrijke vaardigheid die onmisbaar is, zowel in je privé leven als met collega's. Waarbij je steeds eerlijk kijkt naar 'wat is er nu?' en dit accepteert voor wat het is. Dit is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen tijdens onze emotionele fitness lessen. Emotioneel fitte mensen zijn hier bedreven en ervaren daardoor een gevoel van ruimte, autonomie en regie over hun leven. 

 

Onze missie

Een emotioneel fitte samenleving, waarin het werken aan je emotionele gezondheid net zo vanzelfsprekend en alledaags is als dat het al is voor je fysieke gezondheid.

Aanbod

The Therapy Club heeft een divers aanbod. Zowel voor jou als voor organisaties.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon